AUTOCUNOASTERE SI DEZVOLTARE A POTENTIALULUI INTERIOR PRIN MISCARE SI DANS

Uneori te uiți în oglindă și ai vrea să înțelegi mai mult despre omul care ești, ce îți dorești cu adevărat sau ce ești în stare să realizezi? Sau ți-ar plăcea să ai mai multă încredere în tine ca să îți poți împlini visurile, indiferent de vârsta pe care o ai? Poate în ultima perioadă simți că ești confuz/ă în interiorul tău și ai nevoie de mai multă ordine, liniște și împăcare în viața de zi cu zi și în relațiile pe care le ai?
Plecând de la exterior către interior, acest program are la bază psihoterapia prin mișcare și dans – o metodă de lucru aparută în SUA în anii 50’ care folosește mișcarea ca formă de exprimare a gândurilor, emoțiilor și senzațiilor. Bazată pe premisa conform căreia corpul, mintea și sufletul sunt conectate între ele, acest program își propune să îți ofere un cadru pentru a explora în propriul tău mod și ritm ceea ce te conduce si resursele tale, pentru a-ți dezvolta conștiința și înțelegerea de sine și a găsi noi modalități de a face, astfel încât să te simti mai bine în propria viață.
Te invit cu mare drag sa incepi acest drum catre tine la SEMINARUL DE AUTOCUNOASTERE SI DEZVOLTARE A POTENTIALULUI INTERIOR prin miscare si dans, ce va avea loc la Centrul Dianthis. Seminarul se va desfășura în grup de 6-8 persoane, sambata la un interval de doua-trei săptămâni, între orele 9-17 (cu pauza de masa la pranz). In total vor fi 6 module de lucru.

Te astept cu drag!

Alina Florea
Psiholog Centrul Dianthis
Psihoterapeut specializat in Psihoterapia prin miscare si dans