COLORS OF YOU – atelier de autocunoastere si dezvoltare personala prin culoare

Culorile fac parte din viata noastra, ne influenteaza, pot sa ne inspire si sa ne imbogateasca. Ele sunt prezente atat in jurul nostru, in exterior, cat si in interior. Fiecare emotie, fiecare gand, fiecare traire poate avea o alta culoare si rezonanta in inimile noastre.

Pictura este un instrument uimitor prin care putem exprima ceea ce exista dincolo de cuvinte. Cu ajutorul culorilor putem povesti ceea ce uneori limbajul verbal nu are puterea sa transmita.
In cadrul acestui atelier vei putea sa-ti indrepti privirea catre universul tau interior si sa te exprimi cu ajutorul culorilor asa cum simti si cum gandesti pentru a te redescoperi si a te intelege mai bine.

Vei putea folosi pensonul si creioanele colorate pentru a asterne pe hartie atat framantarile sau preocuparile tale, cat si dorintele sau sperantele. In acest fel vei putea sa te conectezi mai usor cu cel care esti cu adevarat si cu resursele tale interioare, vei dobandi o mai buna intelegere a relatiilor tale cu tine insuti si cu cei din jur.
Intr-un cadru confidential, primitor si securizant vei avea ocazia sa intalnesti oameni diferiti sau asemanatori cu tine. Alaturi de ei, te poti relaxa si poti afla lucruri noi despre tine, in ritmul tau. Poti oferi grupului ce si cat esti dispus sa oferi si vei lua ce ai nevoie.

Nu ai nevoie de cunostinte sau experienta in ale culorilor, ci doar de putina curiozitate.

Te voi insoti pe drumul tau cu deschidere si mult drag,
Psihoterapeut Magdalena Smolinschi