EXPLORE & GROW – Grup de autocunoastere si evolutie personala prin miscare si dans

In urma experientelor pe care le-am acumulat de-a lungul vietii, a relatiilor pe care le-am avut sau le avem cu unii oameni, a ceea ce am auzit si am trait in mod repetat, este posibil sa ajungem sa pierdem conexiunea cu noi insine, sa nu mai stim prea bine cine suntem cu adevarat si ce suntem in stare sa realizam. Parca ne instrainam de esenta noastra si ajungem sa traim pentru sau prin ceilalti.

Acesta este un atelier in care, prin miscare si dans, poti sa te reintorci la tine, sa te redescoperi in modul cel mai autentic si profund exact asa cum esti tu, sa-ti amintesti de tine asa cum ai fost inca de la inceput, de cand ai venit in lumea aceasta, cu toate darurile si resursele interioare de care ai nevoie pentru a trai frumos si a te bucura de viata!
Participand alaturi de alte persoane beneficiezi de avantajele lucrului in grup, care iti poate aduce o mai usoara constientizare a modelelor de comportament pe care le folosesti, o mai buna intelegere a reactiilor si tendintelor pe care le ai in relatie cu cei din jur, a modului in care te raportezi la tine insuti si la ceilalti.
Astfel, vei putea descoperi ca ai in propriul tau corp un prieten de nadejde, care iti “vorbeste” despre tine si te poate ajuta sa te conectezi mai bine la interiorul tau si la ceilalti, putand explora si obtine, in propriul tau mod si ritm:
 • o mai buna cunoastere a propriei persoane si a modului in care te raportezi la tine si la cei din jur;
 • dezvoltarea abilitatii de actualizare a sinelui (constientizezi propriile nevoi si demarezi actiuni in vederea implinirii acestora);
 • cresterea increderii in tine si in resursele tale interioare;
 • gasirea de noi sensuri si posibilitati pentru a aduce o schimbare pozitiva in viata ta personala si in relatiile cu ceilalti.
 • Mod de desfasurare:
  Programul va avea loc pe parcursul a 12 intalniri de grup in care se va lucra experiential prin miscare si dans (cu membrii grupului format initial - maxim 10 persoane)

  Va astept cu drag!
  Psihoterapeut Alina FLOREA