Testimoniale Alina Florea

"Am cunoscut-o pe Alina dupa ce mi-am luat un voucher pentru o prima sedinta de dezvoltare personala prin miscare si dans. Atelierul s-a desfasurat pe parcursul a 12 sedinte de grup. Am lucrat pe teme variate, am dansat, am desenat si am vorbit. Cand m-am inscris la curs eram o persoana blocata ca urmare, credeam eu, a unei (psudo)relatii esuate. Cu fiecare sedinta am facut cate un pas mic si sigur spre MINE. Nu voi uita vreodata, cand mi s-a spus ca „te-ai schimbat”, unii au vazut doar schimbarea hainelor mele pe parcursul unei zile, dar cel ce m-a privit in suflet a vazut SCHIMBAREA mea ca om. Nu stiu cum sa explic dar, parca ma trezisem la viata, straluceam, vorbeam, am simtit ca am spart zidurilele pe care mi le construisem intre mine si restul lumii"

Elena

"Am ajuns la Alina si la Centrul Dianthis la recomandarea prietenei mele cele mai bune, intr-un moment de criza, care simteam ca m-ar fi putut lasa "inghetata" in mintea mea, daca nu as fi facut vreun pas inspre a cauta sprijin. Am mai incercat sa merg la psihoterapeuti, dar nu gasisem potrivirea de care aveam nevoie. Atunci cand am inceput lucrul cu Alina, am gasit o foarte mare alinare in perioada grea prin care treceam. Ma simteam complet pierduta, ca si cum nu mai vedeam luminita de la capatul tunelului. Am gasit in schimb o persoana calda si foarte priceputa la ceea ce face, care mi-a aratat cu timpul ca tot ce avem nevoie se gaseste deja in interiorul nostru. Am simtit, spre deosebire de alti specialisti pe care i-am vizitat, nu doar ca ii place ceea ce face, dar mai ales ca ii pasa de oamenii care ajung in cabinet, iar asta a contat foarte mult pentru mine. De-a lungul timpului, am simtit ca mi-a fost un ghid de nadejde, ca o lumina care m-a ajutat sa imi gasesc propriul drum si sa invat lectii importante pentru viitorul meu. Sedinta dupa sedinta, mi-am recapatat usor-usor speranta, dar mai ales increderea in mine si in ceea ce pot face si depasi cu brio. Am inteles ca probleme exista si apar mereu, dar important este ca eu sa fiu bine, asa incat sa le pot face fata. Am invatat ca nu trebuie sa ma sperii si sa ma lupt cu parti sau ganduri negative sau infricosatoare, ci sa incerc sa inteleg de unde vin si sa le accept pana-mi sunt prieteni. Am invatat cum sa imi mentin echilibrul prin perioade de stres intens, de durere emotionala. Am invatat cum sa comunic ceea ce simt cat mai clar, cum sa abordez conflictele mele interne si externe si problemele nerezolvate, cum sa depasesc tristetea si frustrarea din trecut si frica de viitor, ca sa ma pot concentra asupra prezentului...Nici nu visam acum un an si jumatate ca o sa pot sa ma descurc cu viata mea interioara intensa, insa desi probleme apar mereu, ma simt mult mai bine echipata pentru a-mi gestiona viata, iar asta e de nepretuit. Pot spune cu certitudine ca a incepe aceasta psihoterapie a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata si care imi foloseste zi de zi"

S.C.

"Alina este un om minunat, plin de viata si orientat pe congruenta dintre "a simti" si "a face". Asa am invatat si eu in procesul terapeutic ca ar trebui sa se desfasoare viata mea. Usor, in timp, am dobandit abilitatea de a recunoaste ceea ce simt si ceea ce gandesc, care imi sunt nevoile, si ca am toate instrumentele necesare pentru a face tot ceea ce-mi doresc. Ghidata de ea, am descoperit ca este atat de important sa fac ceea ce-mi doresc in viata, pentru ca Dumnezeu mi-a dat un dar de care ma pot bucura eu dar si toti ceilalti. Impreuna am strabatut un drum lung care a fost greu, intens, frumos, sfarsindu-se cu multe satisfactii. A meritat tot efortul! Din timpul terapiei simteam ca sunt mai mult EU si acesta a fost doar inceputul pentru ca tot ce am invatat atunci, folosesc si acum, ba mai mult, vreau si caut lucruri noi, am mai mult curaj. Multumesc, Alina!"

Anonim