Despre noi

Centrul Dianthis este rezultatul unei frumoase colaborari izvorate din dorinta noastra profunda si autentica de a veni in sprijinul persoanelor care intampina dificultati, probleme, blocaje de natura afectiv-emotionala si relationala.
Activitatea noastra consta in a ne insoti clientii pe drumul catre ei insisi si catre ceilalti, in vederea imbunatatirii vietii personale. Oferim servicii de psihoterapie, consiliere si dezvoltare personala pentru adulti si copii, lucrand atat in mod individual, cat si cu familii, cupluri, grupuri de persoane sau organizatii.

Ne-am intalnit la Facultatea de Psihologie si inca din prima zi am ramas impreuna. Experientele de viata asemanatoare, cunoasterea reciproca si rolul de martor pe care l-a avut fiecare la cresterea personala si profesionala a celeilalte a creat o legatura frumoasa intre noi, pe care ne dorim sa o ducem mai departe. De asemenea, provocarile cu care ne-am intalnit pe drum, ne-au adus mereu un nou prilej de a privi fiecare catre sine, de a vedea mai mult si de a intelege mai bine ce e in inima noastra.


Alina Florea

Magdalena Smolinschi

    Din cat m-am descoperit pana acum ca om, va pot spune pe scurt despre mine ca sunt o persoana deschisa, calda, optimista si foarte perseverenta. Imi plac oamenii si ma imbogateste fiecare relatie pe care o am cu ceilalti. Ma fascineaza unicitatea fiecarui om si totodata asemanarea lui cu noi toti.
    Imi aduce bucurie petrecerea timpului cu familia, cu prietenii si clipele petrecute cu mine insami. Acestea pot lua forma picturii unui tablou, a sunetelor muzicii sau a dansului. Sunt deschisa pentru a primi ceea ce vine catre mine, deoarece consider ca avem de invatat ceva din tot ce ni se intampla, fie acestea lucruri bune sau mai putin bune, la prima vedere.

    Am incredere in oameni, in frumusetea, puterea si resursele lor interioare. Am incredere ca fiecare dintre noi poate realiza o schimbare care sa ii imbogateasca propria viata, a familiei lui, a altor persoane dragi din jurul sau. In acelasi timp, stiu ca noi oamenii ne dezvoltam si devenim ceea ce suntem in cadrul relatiilor.

   Cele mai importante sunt cele din familia de origine, iar felul in care membrii ei comunica, se comporta unii cu altii, cum isi exprima emotiile are cea mai mare influenta asupra copiilor din familie si a adultilor care vor deveni. Mai mult, la randul lor ei vor transmite mai departe copiilor lor unele din tiparele pe care le-au preluat.