Dezvoltare personala

Ce este important in viata pentru tine? Care sunt resursele tale interioare si cele din mediul in care traiesti? Ce crezi despre tine? Cat de valoros te simti ca om, ca fiinta? Cata incredere ai in propriile forte, in oameni si in viata? In ce fel comunici si cum iti exprimi emotiile? Consideri ca lumea este un loc mai bun pentru ca tu existi?
Cu cat esti mai deschis catre schimbare si catre lucruri noi, cu atat te adaptezi mai usor la viata ta, traiesti in armonie cu tine insuti si cu ceilalti.Dezvoltarea personala este un proces ce are loc pe tot parcursul vietii. Este un mod prin care ai ocazia sa iti constientizezi mai bine propriile abilitati, calitati si resurse, sa iti clarifici dorintele si obiectivele personale si sa gasesti caile potrivite prin care sa le atingi si sa le implinesti.
 

Atelierele de dezvoltare personala de grup pe care le organizam se adreseaza celor care isi doresc mai mult de la viata, care cauta sa creasca, sa evolueze in plan personal, relational si spiritual, aflati in drumul lor catre autoactualizare si implinirea propriului potential.
Tot ceea ce facem exprima grija si respectul fata de fiecare fiinta, fata de unicitatea sa si aprecierea pentru bogatia si frumusetea sa interioara.

Mai jos se regasesc cateva din programele noastre de dezvoltare personala:


COPILUL MEU - OGLINDA MEA?

AUTOCUNOASTERE SI DEZVOLTARE A POTENTIALULUI INTERIOR PRIN MISCARE SI DANS

COLORS OF YOU - atelier de autocunoastere si dezvoltare personala prin culoare

EXPLORE & GROW – Grup de autocunoastere si evolutie personala prin miscare si dansLegatura dintre tine si copilul tau este una speciala, bazandu-se in primul rand pe iubire. Uneori insa, e posibil ca relatia voastra sa intampine dificultati. E posibil sa nu reusiti intotdeauna sa comunicati asa cum v-ati dori sau, in anumite momente, pur si simplu nu stiti ce si cum sa faceti.
Uneori te uiti in oglinda si ai vrea sa intelegi mai mult despre omul care esti, ce iti doresti cu adevarat sau ce esti in stare sa realizezi? Sau ti-ar placea sa ai mai multa incredere in tine ca sa iti poti implini visurile, indiferent de varsta pe care o ai? Poate in ultima perioada simti ca esti confuz/a in interiorul tau si ai nevoie de mai multa ordine, liniste si impacare in viata de zi cu zi si in relatiile pe care le ai?

Culorile fac parte din viata noastra, ne influenteaza, pot sa ne inspire si sa ne imbogateasca. Ele sunt prezente atat in jurul nostru, in exterior, cat si in interior. Fiecare emotie, fiecare gand, fiecare traire poate avea o alta culoare si rezonanta in inimile noastre.
In urma experientelor pe care le-am acumulat de-a lungul vietii, a relatiilor pe care le-am avut sau le avem cu unii oameni, a ceea ce am auzit si am trait in mod repetat, este posibil sa ajungem sa pierdem conexiunea cu noi insine, sa nu mai stim prea bine cine suntem cu adevarat si ce suntem in stare sa realizam. Parca ne instrainam de esenta noastra si ajungem sa traim pentru sau prin ceilalti.