Implicare sociala

Unul dintre obiectivele noastre este sa ne implicam in societatea in care traim impreuna, sa contribuim la starea de bine a oamenilor de langa noi. Prin proiectele pe care le realizam in colaborare cu partenerii nostri ne dorim sa aducem o schimbare pozitiva in comunitate.

Proiectele de colaborare si activitatile de implicare sociala pe care le-am realizat pana acum sau le avem in desfasurare sunt:
"Program de sprijin al copilului abuzat" - realizat in colaborare cu Directia Generala de Asistenta si Protectie a Copilului Iasi:
 • psihoterapie pentru copii victime ale abuzului fizic, psihic si sexual

  Proiectul educativ - comunitar "Atitudini" - realizat in parteneriat cu Asociatia Atitudini pentru Viata "Vatra Cetatii" (APV), Scoala Gimnaziala „Alexandru cel Bun” si Gradinita cu Program Normal Nr 21 din Iasi:
 • ateliere de consiliere parentala - "Relatia cu copilul meu - o relatie speciala"

  Proiect de sprijin al familiilor cu copii aflate in situatie de risc - realizat impreuna cu Asociatia "Hope & Homes for Children" Baia Mare si Directia Generala de Asistenta si Protectie a Copilului Iasi:
 • crearea unor conditii minime pentru o familie cu trei copii de pe raza jud Iasi, in vederea facilitarii dezvoltarii copiilor si efectuarii temelor (racordarea la reteaua de curent electric)

  Campania "Din suflet, pentru cei care au nevoie de ... speranta" - realizata impreuna cu Parohia Ezareni, jud Iasi:
 • strangere de fonduri si produse in vederea sprijinirii familiilor cu copii aflate in situatii vulnerabile si de risc, in perioada sarbatorilor de iarna


 • Avem credinta profunda ca impreuna putem aduce mai multa bunatate, bucurie si armonie in lumea in care traim!

  Asociatia "Euromis"

  Asociatia Euromis este principalul nostru partener in activitatea de implicare sociala.
  Misiunea acesteia este de a contribui la dezvoltarea comunitatii prin sprijinirea si motivarea membrilor ei pentru actiune.
  Viziunea sa si ceea ce isi doreste este o comunitate in care tinerii si adultii sunt responsabili si au puterea sa-si creeze oportunitati in propriile vieti.

  Pentru aceasta, echipa si voluntarii asociatiei, prin proiectele pe care le deruleaza, ajuta oamenii sa se conecteze cu ei insisi si cu ceilalti pentru a scoate la lumina si a-si folosi propriile resurse si puterea interioara, pentru propria persoana cat si pentru comunitatea din care fac parte.
  Ca si organizatie non-guvernamentala, Asociatia Euromis are ca scop realizarea si implementarea de programe pentru sustinerea dezvoltarii sociale si culturale la nivel local si national.

  Asociatia EUROMIS si Centrul Dianthis au desfasurat impreuna in anul 2016 Proiectul MA BUCUR DE MISCARE! – program de dezvoltare personala prin miscare si dans adresat tinerilor cu deficiente de vedere , elevi ai Liceului Special „Moldova” din Targu Frumos, Iasi.
  Colaboram in continuare pentru a crea si a derula noi proiecte comune, venind astfel in sprijinul dezvoltarii comunitatii noastre.