Evenimente

18 iunie 2018

VINDECAREA SEXUALITATII FEMININE - terapie de grup pentru femei

Foarte multe femei, chiar si cele mai sociabile la prima vedere, cand ajung in relatiile de cuplu cu un barbat, este posibil sa simta o anumita inhibitie, rigiditate si disconfort, atat in intimitate dar nu numai, chiar daca isi doresc foarte mult acea relatie. Nu isi pot da voie sa se bucure si sa traiasca pe deplin relatia cu partenerul, sa se joace, sa fie libere, creative si spontane cu el.

26 mai 2018

BOALA SI RELATIA NOASTRA CU EA - atelier de Constelații Familiale

Boala vine in viata noastra pentru a ne aduce un mesaj, pentru a ne transmite ceva, pentru a ne oferi o noua sansa de a restabili echilibrul in interiorul nostru ori a familiei din care facem parte. Constelațiile familiale reprezinta o metoda de psihoterapie de grup, ce relevă o imagine simplă și puternică a dinamicii familiale, care îi permite clientului să aibă o privire clara asupra cauzelor ce stau la baza problemelor sale de sanatate, a dificultatilor in relatii sau de alta natura.

18 mai 2018

DEZVOLTARE COGNITIVĂ ȘI SOCIO-EMOȚIONALĂ PENTRU COPII PRIN METODA FEUERSTEIN

Pornind de la premisa că inteligența este dinamică şi modificabilă, nefiind statică şi fixă, această metodă ajută copiii să dobândească flexibilitatea mentală necesară întâlnirii cu obstacolele unei lumi fără certitudini.

11 mai 2018

ART-EXPLORATORII - dezvoltare personală prin artă pentru copii

Copilul tău deține inepuizabile comori, pline de bogatii și resurse ce au nevoie mereu să iasă la lumină. Una din cele mai potrivite forme de cunoaștere și exprimare de sine pentru copii este cea prin artă (pictură, desen, colaj, modelaj), ea oferind posibilitatea de a transmite și elibera trăiri, stări, gânduri, emoții care adesea pot fi prea puțin redate prin cuvinte.

7 mai 2018

BODY & SOUL - Grup de explorare somatica si crestere personala

Comuniunea dintre partea noastra exterioara care se vede (corpul fizic) si interiorul nostru (mintea si sufletul) alcatuiesc omul care suntem, iar de legatura armonioasa dintre acestea depinde starea noastra de bine, în ansamblu.

26 aprilie 2018

CUM SA LE VORBIM COPIILOR DESPRE SEXUALITATE

De cele mai multe ori, ca parinti, nu ne este usor sa le vorbim copiilor despre sex. Putem avea retineri, putem simti jena sau rusine in a avea discutii deschise cu proprii nostri copii pe acest subiect. 

4 martie 2018

MARTISOR cu arta

Art terapia, ca și primăvara cu ale ei mărțișoare, este despre renaștere, schimbare, bucurie, frumusețe, celebrarea vieții. Este despre noi și pentru noi. Îți propun ca în luna martie să experimentăm împreună culorile și să ne lăsăm inspirați de copilul interior și de creațiile lui. Pentru asta îți dăruiesc un mărțișor ce va consta în două ședințe individuale GRATUITE de art terapie.

3 martie 2018

ZIUA DANS-TERAPIEI - Iasi, 3 martie 2018

Centrul Dianthis in colaborare cu Asociatia Romana de Psihoterapie prin Dans si Miscare organizeaza la Iasi "Ziua dansterapiei". Evenimentul este dedicat in special psihologilor, consilierilor, profesorilor, studentilor, oricarei persoane care lucreaza cu oamenii (adulti si/sau copii) si vrea sa-si largeasca perspectiva asupra instrumentelor de lucru.

9 februarie 2018

TERAPIE PENTRU ARMONIE IN CUPLU

Deoarece in luna februarie sarbatorim dragostea si ne dorim sa venim in sprijinul cuplurilor care intampina provocari, sa ii insotim pe drumul catre o mai buna intelegere, implinire si armonie in relatie, oferim o sedinta de terapie de cuplu gratuita celor interesati.

14 decembrie 2017

SA DARUIM IMPREUNA - atelier de creatie pentru copii si parinti

Sarbatorile de iarna sunt un bun prilej de a ne deschide inimile mai mult si a darui. Un dar de Craciun este cu atat mai valoros pentru cel care il primeste, daca este facut chiar de mainile noastre, cu dragoste si bucurie. Bucuria, caldura, entuziasmul si ce ai mai frumos in interior este tot ce ai nevoie pentru a putea crea si darui mai departe.

26 octombrie 2017

GRUP DE SUPORT pentru persoane care au pierdut pe cineva drag

Cand se intampla sa pierdem o persoana apropiata noua, prin deces sau separare, putem trece prin perioade dificile. Sprijinul oferit din partea unui grup de suport in astfel de perioade din viata ne poate ajuta sa trecem mai usor si intr-un mod mai sanatos prin procesul pierderii.

20 septembrie 2017

COLORS OF YOU - explorare si exprimare de sine prin culoare

In cadrul acestui atelier vei putea sa iti indrepti privirea catre universul tau interior si sa te exprimi cu ajutorul culorilor si al formelor asa cum simti si cum gandesti pentru a te redescoperi si a te intelege mai bine.

19 august 2017, IASI

IUBIREA CARE VINDECA - Atelier de Constelatii Familiale

Iubirea poate bucura, poate lumina, poate vindeca si desavarsi fiinta umana. Cu totii avem nevoie de iubire in vietile noastre, sa iubim si sa ne simtim iubiti.


10 - 11 iunie 2017, IASI

Miscarea ca instrument de crestere personala

Asociatia Romana de Psihoterapie prin Dans si Miscare in colaborare cu Centrul Dianthis Iasi va invita la workshopul MISCAREA CA INSTRUMENT DE CRESTERE PERSONALA


29 martie 2016, IASI

EXPLORE & GROW – Grup de autocunoastere si evolutie personala prin miscare si dans

Prin miscare si dans poti sa te reintorci la tine, sa te redescoperi in modul cel mai autentic si profund exact asa cum esti, cu toate darurile si resursele interioare pe care le ai pentru a trai frumos si a te bucura de viata!


Sambata 8 aprilie 2017, orele 10.00 – 18.00

Interiorul creeaza exteriorul - Atelier de Constelatii sistemice

„Viziunea iţi va deveni clara doar in momentul in care vei privi in inima ta… Cine priveşte in afara, viseaza. Cine priveşte inauntru, se trezeşte.” Carl Gustav Jung