GRUP DE INTERVIZARE PENTRU SPECIALISTI

GRUP DE INTERVIZARE PENTRU SPECIALISTI
– gratuit –

Dragi colegi,
va invitam sa cream impreuna un spatiu de impartasire si sprijin reciproc, cu privire la aspecte ce tin de profesia noastra si de situatiile cu care ne confruntam, un cadru de intervizare in care sa putem beneficia fiecare de mai multe puncte de vedere si perspective de lucru, tocmai pentru a putea oferi clientilor nostri sau oamenilor cu care lucram servicii cat mai bune.

Acest grup de intervizare se adreseaza specialistilor din domeniul psihologiei – psihoterapeuti, psihologi, psihopedagogi, indiferent de treapta profesionala in care se afla.

Ne-am propus sa facem intalniri de 4 ore, 1 data/ luna, sambata intre orele 12 -16. Intalnirile sunt gratuite si vor avea loc la Centrul Dianthis din Iasi (str Brandusa nr 2, zona Podul de Fier). Cine doreste, va putea lasa o donatie pentru cheltuielile cu spatiul de intalnire.

Prima sesiune de intervizare va avea loc pe data de 10 noiembrie 2018, ora 12. Pentru o buna organizare, cei interesati sunt rugati sa trimita un email la centrul.dianthis@gmail.com.

Va asteptam cu drag!
Echipa de psihoterapeuti a Centrului Dianthis