Testimoniale Magdalena Smolinschi

Primul pas către rezolvarea problemelor pe care consideram că le am, a fost acela că am ales să vin la ședințele de terapie.  Doamna psiholog Magda m-a facut sa vin de fiecare data cu drag si cu o curiozitate de a afla lucruri noi despre mine, poate stiute, dar neconstientizate.  Ma bucur nespus ca am facut acest pas pentru ca realizez in momentul de fata cat de bine a fost sa ma asculte cineva, sa imi auda cineva preocuparile cu privire la viitor, teama de esec, emotiile simtite si cauzalitatea lor, ganduri,  familie, sentimentele de neincredere in mine si sa ma sprijine. Felul in care am lucrat impreuna m-a jutat sa imi accesez puterea, sa ma conectez cu mine. Asta m-a ajutat sa imi constientizez resursele, ceea ce mi-a adus o stare de liniste si siguranta, stare de care ma voi folosi de situatiile din viitor.

S. M.

Acum ceva timp ma simteam confuza, pierduta și nu stiam pe ce drum sa merg. Am facut o prima alegere buna pentru mine, luand decizia de a vorbi cu Magda, un om ce rar iti este scos in cale exact in momentele cumpana. Pot sa afirm din toata inima ca este foarte important sa vorbesti cu cine trebuie, la momentul potrivit, drept dovada ca am reusit sa iau o decizie pe care nu am reusit sa o iau pana acum. Din punctul meu de vedere cateva sedinte de terapie sunt binevenite chiar și atunci cand nu par a fi necesare, deoarece exista un om care te asculta, detasat de problemele tale de zi cu zi si care te poate sfatui.

R. I.

Intalnirile cu Magda au avut un beneficiu real pentru mine. M-am descoperit mai bine pe mine insumi si chiar e foarte tare cand ma gandesc la acest aspect. E fain acum cand ma uit in jurul meu si poate cateodata ma regasesc in alti oameni, indiferent de situatie, buna sau rea. Noi oamenii suntem ca niste oglinzi. Ca sa fie frumoasa reflexia, trebuie sa infrumusetam persoana care se uita la reflexia insasi. Un fel de lege a atractiei. Daca noi ne dorim un lucru cu adevarat, lucrurile vor merge incet si sigur spre ceea ce vrem si ce gandim.  Am aflat lucruri noi despre mine si despre altii. Dar cel mai important lucru pe care l-am invatat pe parcursul terapiei este ca sunt asa de puternic  incat uneori nu-mi pot imagina de ce sunt in stare.

C. D.